Νέο διαγνωστικό ZENITH 5 από την EZDS

ZENITH 5

ZENITH 5

Απόλυτη διάγνωση σε Ασιατικά οχήματα.

Η DigiParts σε συνεργασία με την EZDS Co., Ltd. παρουσιάζει το ZENITH5. Η εταιρία παραγωγής των G-SCAN κάνει το επόμενο βήμα και δείχνει ότι το νέο διαγνωστικό ΖΕΝΙΤΗ 5 είναι η απόδειξη πως η σωστή διάγνωση επιτυγχάνεται με τα κατάλληλα εργαλεία χωρίς υψηλό κόστος.

Περισσότερα

Τα διαγνωστικά ZENITH προσφέρουν άριστη κάλυψη στα Ασιατικά οχήματα. Με ελληνικό λογισμικό, το οποίο μεταφράστηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της DigiParts, προσφέρουν πληρέστατη διάγνωση και δυνατότητες εφάμιλλες με τις εργοστασιακές διαγνωστικές συσκευές των αντιπροσωπειών καθώς και τη δυνατότητα εξοικείωσης με τις εργοστασιακές ορολογίες της κάθε μάρκας αυτοκινήτου και τις τεχνικές διάγνωσης.

Η ευκολία και η ταχύτητα χρήσης του ZENITH 5 προσφέρει μεγάλη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διαγνωστική συσκευή, ακόμη και εργοστασιακή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κατασκευάστρια εταιρία των διαγνωστικών ZENITH είναι ο επίσημος προμηθευτής διαγνωστικών συσκευών της HYUNDAI & KIA από το 2006. Αυτό εξασφαλίζει το πρόσθετο πλεονέκτημα της εργοστασιακής διάγνωσης αυτών των εταιριών κατά 100%.

Τo ZENITH 5 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τη 1η Σεπτεμβρίου 2021 και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το επίσημο δίκτυο συνεργατών G-Scan / ZENITH.

EZDS

© 2022 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup