Προμηθευτές

Προμηθευτές Ανταλλακτικών αυτοκινήτων

COMLINE

comline

Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διανομείς ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας, για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ιδρύθηκε το 1991, με έδρα το Luton, Ηνωμένο Βασίλειο, και στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 14.000 m2. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην γκάμα της είναι: Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόροι, Αντλίες νερού, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης. Η Comline προμηθεύει χονδρεμπόρους και διανομείς σε ολόκληρη την ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά

FAI
GNS
WUNDER

Προμηθευτές Εξοπλισμού συνεργείων

COJALI

cojali

Η εταιρία COJALI S.L. αποτελεί τη μητρική εταιρία του ομίλου COJALI Group με έδρα την Ισπανία. Η COJALI είναι ένα κέντρο εξέλιξης διαγνωστικών συσκευών αποκλειστικά για βαρέα και ειδικά οχήματα καθώς και σκάφη θαλλάσης.

Σε συνεργασία με την DigiParts, παρέχει στην Ελληνική αγορά εξειδικευμένα διαγνωστικά των οποίων τα λογισμικά έχουν μεταφραστεί από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της.

EZDS
HK Technology
MODINE - ISC
LAUNCH
PICO
TECNOMOTOR

Προμηθευτές Λιπαντικών & Χημικών

JLM

jlm

H JLM είναι Όλλανδικό εργοστάσιο παραγωγής χημικών υγρών και ειδικών μηχανισμών για εξειδικευμένες χρήσεις.

Με έδρα το Alkmaar της Ολλανδίας και περισσότερα από 11 χρόνια λειτουργίας, θεωρείται ο πατέρας του συστήματος λίπανσης βαλβίδων.

Είναι η μοναδική εταιρία που έχει λάβει πιστοποίηση TUV για το σύστημα λίπανσης βαλβίδων αλλά και για άλλα best seller προϊόντα που αφορούν τους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης.

REKTOL
AMTRA

© 2020 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup