Προμηθευτές

Προμηθευτές Ανταλλακτικών αυτοκινήτων

VASCO Filters

japanparts

Η εταιρία David Vasco εξειδικεύεται στη διακίνηση φίλτρων για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα από το 2006. Η κεντρική ιδέα της Vasco είναι η προώθηση προϊόντων στην ιδανική σχέση τιμής/ποιότητας.

Η κατασκευή των φίλτρων μας πραγματοποιείται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου που υπακούν σε συγκεκριμένες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων αλλά και σε ISO 9001.2000.

GNS
WUNDER
COMLINE
FAI

Προμηθευτές Εξοπλισμού συνεργείων

COJALI

cojali

Η εταιρία COJALI S.L. αποτελεί τη μητρική εταιρία του ομίλου COJALI Group με έδρα την Ισπανία. Η COJALI είναι ένα κέντρο εξέλιξης διαγνωστικών συσκευών αποκλειστικά για βαρέα και ειδικά οχήματα καθώς και σκάφη θαλλάσης.

Σε συνεργασία με την DigiParts, παρέχει στην Ελληνική αγορά εξειδικευμένα διαγνωστικά των οποίων τα λογισμικά έχουν μεταφραστεί από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της.

EZDS
MODINE - ISC
PICO
TECNOMOTOR
THINKCAR

Προμηθευτές Λιπαντικών & Χημικών

JLM

jlm

H JLM είναι Όλλανδικό εργοστάσιο παραγωγής χημικών υγρών και ειδικών μηχανισμών για εξειδικευμένες χρήσεις.

Με έδρα το Alkmaar της Ολλανδίας και περισσότερα από 11 χρόνια λειτουργίας, θεωρείται ο πατέρας του συστήματος λίπανσης βαλβίδων.

Είναι η μοναδική εταιρία που έχει λάβει πιστοποίηση TUV για το σύστημα λίπανσης βαλβίδων αλλά και για άλλα best seller προϊόντα που αφορούν τους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης.

REKTOL
AMTRA

© 2024 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup