Χημικά

JLMPRO.gr

PROFESSIONAL Χημικά κινητήρων

H JLM Lubricants έχει ένα μοναδικό εύρος προϊόντων για επαγγελματίες και μη στην αυτοκινητοβιομηχανία. Κάθε προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και χρησιμοποιεί τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογικές προσθήκες - έτσι δημιουργούμαι χημικά για τα σημερινά αυτοκίνητα.

Στη JLM Lubricants, αναπτύσσουμε αποδεδειγμένα αποτελεσματικά προϊόντα που διατηρούν τις μηχανές εσωτερικής καύσης σε κορυφαία κατάσταση. Τα πρόσθετα καυσίμων λειτουργούν τόσο ως προληπτικά όσο και ως επίλυση προβλημάτων. Από τις σημαντικότερες μας αξίες είναι η διατήρηση των χαμηλότερων εκπομπών CO2 και η αποτροπή της επισκευής του κινητήρας σας.

Οι εντυπώσεις των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση

JLM

Χημικά επισκευής και φροντίδας των αυτοκινήτων

 

Η Amtra είναι μια κορυφαία εταιρία στη παραγωγή χημικών προϊόντων και επαγγελματικών καθαριστικών χημικών ουσιών για οχήματα. Με περισσότερα από 25 χρόνια πείρας παρέχει μια ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τόσο τον επαγγελματία επισκευαστή όσο και τον ιδιώτη για τη φροντίδα και επισκευή του αυτοκινήτου.

Η γκάμα των προϊόντων επεκτείνεται καθημερινά ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης των σύγχρονων αυτοκινήτων.

AMTRA
0
ΣΗΜΕΙΑ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
0 λεπτά
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ / ΗΜΕΡΑ
0
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
0,3%
Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ
© 2020 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup