Προφίλ Εταιρείας

DigiParts

Κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης

Η εταιρία DigiParts ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 στη Θεσσαλονίκη από μια ολιγομελή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον χώρο. Ξεκίνησε ως συνέχεια της επιτυχημένης, πολυετούς, επιχειρηματικής δραστηριότητας ΒΕΡΡΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. και εξελίχθηκε σε σταθερή, δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά.
Σήμερα, το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη και τα υποκαταστήματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Καστοριά, ενώ έχει εδραιώσει στρατηγικές εμπορικές συνεργασίες με εταιρίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΒΕΡΡΟΣ ΑΠ. & ΣΙΑ. Ο.Ε. με δ.τ. "DigiParts"

Αποθήκη ανταλλακτικών 1

Αποθήκη ανταλλακτικών 2

Αίθουσα παρουσιάσεων

Αίθουσα
σεμιναρίων 1

Αναπτύσσει ευρεία δραστηριότητα στην εισαγωγή και διάθεση εξειδικευμένων διαγνωστικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων, λιπαντικών και χημικών καθώς και στην τεχνική επιμόρφωση και υποστήριξη των επισκευαστών οχημάτων και σκαφών.

Τμήμα Εξοπλισμού συνεργείων, Τεχνικής εκπαίδευσης και Τεχνικής υποστήριξης

Υπεύθυνος κ. Αθανάσιος Αργυρόπουλος

Το τμήμα εξειδικεύεται στις διαγνωστικές συσκευές και στην υποστήριξή τους για όλους τους τύπους οχημάτων και σκαφών. Παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και διαγνωστικές λύσεις για οχήματα και σκάφη. Έτσι καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα σας εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα να συμβαδίσετε με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται τεχνικά σεμινάρια, που απευθύνονται στους επισκευαστές κάθε τύπου οχημάτων και σκαφών. Έτσι, στοχεύουμε στην έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωσή τους σε θέματα της σύγχρονης τεχνολογίας. H DigiParts είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί να εκπαιδεύει και να υποστηρίζει τεχνικά τους πελάτες της σε όλα τα συστήματα Γεωργικών, Χωματουργικών, Επιβατικών, Επαγγελματικών οχημάτων αλλά και Σκαφών θαλάσσης.

Υποστηρίζουμε τους επισκευαστές οχημάτων και σκαφών σε υλικό και σε τεχνικό επίπεδο. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας βρίσκονται κοντά σας σε κάθε τεχνική δυσκολία που συναντάτε καθημερινά.

 

Τμήμα Ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Υπεύθυνος κ. Ευάγγελος Μάρκος

μπορεί και παρέχει ποιοτικές, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε συνεργασία με μεγαλύτερους και σύγχρονους οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.

Η εμπειρία μας στη νέα τεχνολογία του αυτοκινήτου κατατάσσει την DigiParts στον πιο πολύτιμο συνεργάτη σας, προσφέροντας υπηρεσίες, όπως τον εξελιγμένο ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών DigiParts Electronic Parts Catalogue (EPC). Με αυτόν, οι συνεργάτες μας μπορούν να αναζητούν και να παραγγέλνουν ανταλλακτικά και προϊόντα από την εταιρία μας, γρήγορα και αυτοματοποιημένα.

 

Τμήμα Λιπαντικών

Υπεύθυνος κ. Χρήστος Βέρρος

Καλύπτει συνολικά τις ανάγκες σας σε ό,τι αφορά την προμήθεια λιπαντικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, μηχανικών και αυτόματων συστημάτων μετάδοσης, βαλβολίνες/ATF.

 

Τμήμα Χημικών

Υπεύθυνος κ. Ιωάννης Κουζούνιας

Προσφέρει, σε επαγγελματίες και μη, ένα μοναδικό εύρος προϊόντων που αποδεδειγμένα διατηρούν τις μηχανές εσωτερικής καύσης σε κορυφαία κατάσταση.
Η εξειδίκευση και η ποιότητα των χημικών προϊόντων μας, έχει αποδείξει ότι η επίλυση προβλημάτων με εύκολο και φτηνό τρόπο είναι εφικτή.

DigiParts

Κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης


Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης


Υποκατάστημα Κοζάνης


Υποκατάστημα Καστοριάς

DigiParts

© 2024 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup