Προφίλ Εταιρείας

DigiParts

Κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης

Η εταιρία DigiParts ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης πολυετούς επιχειρηματικής δραστηριότητας ΒΕΡΡΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αντικείμενα εργασίας της DP είναι η εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξειδικευμένων εξοπλισμών συνεργείων, λιπαντικών και χημικών καθώς και η τεχνική μόρφωση των επισκευαστών οχημάτων και σκαφών

ΒΕΡΡΟΣ ΑΠ. & ΣΙΑ. Ο.Ε. με δ.τ. "DigiParts"

Τμήμα Ανταλλακτικών αυτοκινήτων

με υπεύθυνο τον κ. Ευάγγελο Μάρκο παρέχει ποιοτικές, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και αυτό επιτυγχάνεται σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς. Η εμπειρία της DP στη νέα τεχνολογία του αυτοκινήτου την κατατάσσει στον πιο πολύτιμο συνεργάτη σας, προσφέροντας υπηρεσίες, όπως τον ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών μέσω internet, μια καινοτομία που βοηθάει άμεσα και εύκολα στην ανεύρεση οποιουδήποτε προϊόντος.

 

Τμήμα Εξοπλισμού συνεργείων, Τεχνικής εκπαίδευσης & Τεχνικής υποστήριξης

με υπεύθυνο τον κ. Αθανάσιο Αργυρόπουλο εξειδικεύεται στον εξοπλισμό διαγνωστικών συσκευών για όλους τους τύπους οχημάτων και σκαφών και στην υποστήριξή τους τόσο σε υλικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας. Έτσι καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη δυνατότητα να συμβαδίσετε με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Κι όλα αυτά με τη συνεχή στήριξη κι ενίσχυση της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας από τα εργοστάσια παραγωγής εξοπλισμού του εξωτερικού που καθιστά επιλύσιμο κάθε σας πρόβλημα.

Με την παροχή τεχνικής υποστήριξης από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, εξασφαλίζετε το μέλλον της δουλειάς σας ώστε να έχετε άμεσα τις λύσεις στις καθημερινές βλάβες των συστημάτων.

Επιπλέον στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κέντρου Τεχνικής Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται τεχνικά σεμινάρια που απευθύνονται στους επισκευαστές οχημάτων και σκαφών και στοχεύουν στην έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκευαστών σε θέματα της σύγχρονης τεχνολογίας.

 

Τμήμα Λιπαντικών

με υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Βέρρο καλύπτει συνολικά τις ανάγκες σε ό,τι αφορά την προμήθεια λιπαντικών για επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, μηχανικών και αυτόματων συστημάτων μετάδοσης, βαλβολίνες/ATF όπως και διάφορα χημικά προϊόντα φροντίδας του αυτοκινήτου και όλα τα παραπάνω με το πρότυπο του συστήματος διαχείρισης ποιότητας DIN EN ISO 9001:2008.

 

Τμήμα Χημικών

με υπεύθυνο τον κ. Αντώνιο Γουλά προσφέρει σε επαγγελματίες και μη στην αυτοκινητοβιομηχανία ένα μοναδικό εύρος προϊόντων που αποδεδειγμένα διατηρούν τις μηχανές εσωτερικής καύσης σε κορυφαία κατάσταση.

DigiParts

Κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης


Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης


Υποκατάστημα Κοζάνης


Υποκατάστημα Καστοριάς

DigiParts

© 2022 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup