Νέο διαγνωστικό X-431 EURO TAB III από τη LAUNCH

LAUNCH X-431 EURO TAB III

LAUNCH X-431 EURO TAB III

Η DigiParts σε συνεργασία με την LAUNCH Europe GmbH παρουσιάζει το X-431 EURO TAB III. Το νέο διαγνωστικό της LAUNCH είναι η απόδειξη ότι η σωστή διάγνωση επιτυγχάνεται με τα κατάλληλα εργαλεία χωρίς συμβιβασμούς.

Περισσότερα

Το διαγνωστικό X-431 EURO TAB III είναι γνωστό στο εξωτερικό για την ισχυρή κάλυψη που προσφέρει στα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ οχήματα μέχρι 3,5 ton, πληρέστερη από κάθε ανταγωνιστικό προϊόν. Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο και αποτελείται από την ασύρματη διαγνωστική συσκευή SmartLink, ένα πανίσχυρο tablet 13.3'' και ενσωματωμένο 4-κάναλο παλμογράφο αλλά και συσκευή Προγραμματισμού βαλβίδων/αισθητήρων πίεσης ελαστικών X-431 TSGUN.

Παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης/προγραμματισμού εγκεφάλων όλων των συστημάτων για τις μάρκες VW, AUDI, SKODA, SEAT, MERCEDES, BMW, MINI, PORSCHE, LAND ROVER, JAGUAR, NISSAN, RENAULT.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα διάγνωσης σε οχήματα FIAT GROUP εφόσον υπάρχει συνδρομή κλειδιού FCA SGW, αλλά και η δυνατότητα διάγνωσης σε οχήματα TESLA με τη προσθήκη του ειδικού λογισμικού και την κατάλληλη πρίζα διάγνωσης.

Η ευκολία και η ταχύτητα χρήσης προσφέρει μεγάλη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διαγνωστική συσκευή, ακόμη και εργοστασιακή.

Το ολοκληρωμένο πακέτο μαζί με τη δωρεάν συνδρομή αναβάθμισης διάρκειας 12 μηνών - η ανανέωση της οποίας δεν είναι υποχρεωτική μετά τη λήξη της - το καθιστά εξαιρετικά επίκαιρο και ανταγωνιστικό.

LAUNCH

© 2022 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup