Νέα διαγνωστικά THINKTOOL

THINKTOOLS MASTER 2, THINKTOOL MASTER SE
Η DigiParts σε συνεργασία με την εταιρία THINKCAR παρουσιάζει στην Ελλάδα τα νέα διαγνωστικά THINKTOOL Master 2 και Master SE.
Η κινέζικη εταιρία THINKCAR έχει διαμορφώσει ένα νέο προφίλ και τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στις ισχυρότερες εταιρίες κατασκευής διαγνωστικών παγκοσμίως, με πολύ υψηλά πρότυπα επιλογής εμπόρων.

Τα διαγνωστικά THINKTOOL Master με ευέλικτο λογισμικό  και καθοδηγούμενες οδηγίες κωδικοποιήσεων, προσφέρουν πλήρη διάγνωση και δυνατότητες εφάμιλλες με τις εργοστασιακές διαγνωστικές συσκευές. Το THINKTOOL Master 2 παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης/προγραμματισμού εγκεφάλων για τις μάρκες VW, AUDI, SKODA, SEAT, MERCEDES, BMW, MINI, PORSCHE, LAND ROVER, JAGUAR, NISSAN, RENAULT, SUBARU, HYUNDAI, KIA, στις οποίες προβλέπεται να προστεθούν και άλλες στο άμεσο μέλλον. Όλα τα THINKTOOL παρέχουν η δυνατότητα διάγνωσης σε οχήματα FIAT GROUP εφόσον υπάρχει συνδρομή κλειδιού FCA SGW, και διάγνωσης σε οχήματα TESLA με την προσθήκη του ειδικού λογισμικού και την κατάλληλη πρίζα.

Μαζί με την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη της DigiParts και τη δωρεάν συνδρομή 2 ετών, αποτελούν ένα εξαιρετικά επίκαιρο και ανταγωνιστικό προϊόν, ικανό να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.
Τα νέα διαγνωστικά THINKTOOL θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από 1 Ιουλίου 2022 και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την εταιρία DigiParts και τους επίσημους συνεργάτες της.

THINKCAR

© 2022 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup