Νέο διαγνωστικό THINKTOOL EURO Master X από τη THINKCAR

THINKTOOL EURO Master X

THINKTOOL EURO Master X

Η DigiParts σε συνεργασία με την εταιρία THINKCAR παρουσιάζει στην Ελλάδα το νέο διαγνωστικό THINKTOOL EURO Master X, μια ισχυρότατη διαγνωστική συσκευή.

Περισσότερα

Η κινέζικη εταιρία THINKCAR είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή και ανάπτυξη λογισμικού διαγνωστικών, έχει διαμορφώσει ένα νέο προφίλ και τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στις ισχυρότερες εταιρίες κατασκευής διαγνωστικών παγκοσμίως, με πολύ υψηλά πρότυπα επιλογής εμπόρων.

Το διαγνωστικό THINKTOOL EURO Master X με ευέλικτο εξελληνισμένο λογισμικό, 35 λειτουργίες μηδενισμών/service, καθοδηγούμενες οδηγίες κωδικοποιήσεων και δυνατότητες μελλοντικής κάλυψης οχημάτων με κλείδωμα GATEWAY, προσφέρει πλήρη διάγνωση και δυνατότητες εφάμιλλες με τις εργοστασιακές διαγνωστικές συσκευές.

Παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης/προγραμματισμού εγκεφάλων για τις μάρκες VW, AUDI, SKODA, SEAT, MERCEDES, BMW, MINI, PORSCHE, LAND ROVER, JAGUAR, NISSAN, RENAULT, SUBARU, HYUNDAI, KIA, στις οποίες προβλέπεται να προστεθούν και άλλες στο άμεσο μέλλον.

Τα THINKTOOL είναι τα μοναδικά διαγνωστικά στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πρόσθετα modules όπως θερμική κάμερα, διαγνωστικό μπαταριών, προβολέας LED, θερμικός εκτυπωτής τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν από το λογισμικό του διαγνωστικού.

Η ευκολία και η ταχύτητα χρήσης προσφέρουν μεγάλη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διαγνωστική συσκευή, ακόμη και εργοστασιακή.

Το THINKTOOL EURO Master X ολοκληρώνεται με την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη της DigiParts και τη δωρεάν συνδρομή 2 ετών, αποτελώντας ένα εξαιρετικά επίκαιρο και ανταγωνιστικό προϊόν, ικανό να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Τα νέα διαγνωστικά THINKTOOL EURO Master X θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από 1 Φεβρουαρίου 2023 και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την εταιρία DigiParts και τους επίσημους συνεργάτες της.

THINKCAR, THINKTOOL

© 2024 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup